Tonnardkaas.nl
Winkelwagen € 0.00

Welkom op de website van Tonnardkaas


Kaashandel Tonnard is een actieve markthandel in kaas, zuivelprodukten en Limburgse specialiteiten. Ons werkgebied ligt in het smalste stukje van Zuid-Limburg waar wij elke week op 6 weekmarkten zijn te vinden . Met ons team enthousiaste medewerkers staan wij klaar om U te voorzien van de lekkerste kaassoorten en specialiteiten. Door onze samenwerking met alleen de beste leveranciers en producenten staan wij voor kwaliteit, smaak en service ten top.

Op onze markten kunt U terrecht voor een groot assortiment van de lekkerste kazen uit Nederland aangevuld met een groot aantal kaasspecialiteiten uit het buitenland. Omdat SERVICE bij ons met hoofdletters wordt geschreven en kaashandel Tonnard streeft naar een echte persoonlijke benadering willen wij dit het liefste aan onze wagen uiten.

Onze site Tonnardkaas.nl is een uitbreiding op onze service aan de klanten. Alle belangrijke informatie over ons en onze kaashandel kunt U vinden op deze website. En om U als klant nog meer service te kunnen geven bieden wij U ook de mogelijkheid om een selectie van onze produkten online te bestellen zodat U, maar ook heel Nederland vanuit thuis kunt genieten van onze lekkerste kaas, Limburgse specialiteiten, de beste kaasschaven en funcooking produkten.

John en Petra Tonnard