Tonnardkaas.nl
Winkelwagen € 0.00

Online de Lekkerste kaas bestellen


lekkerste kazen tonnardkaas

Online de lekkerste kaas bestellen uit een selektie van ons kaas assortiment. Uw gekozen kaas wordt à la carte voor U gesneden en vacuüm verpakt wat de beste versgarantie garandeerd ! Laat U verrassen door de lekkerste kaas met kruiden, extra romige Huizerkaas of de beste minder vet kazen. Gewone kaas kunt U immers overal kopen. Tonnardkaas... Dat is PUUR genieten dus!

Twisca Schapenkaas mild / Produkt details


Twisca schapenkaas mild

Twisca Schapenkaas per 250 gram

€ 6.50

Twisca Schapenkaas

Gekozen uitvoering:

  • Omschrijving
   Twisca is een heerlijke smaakvolle Noord-Hollandse schapenkaas, rijk aan vitamines. Deze kaas dankt haar volle, romige smaak aan de hoge vorm (wat zeer gunstig is voor de rijping) maar bovenal aan de Noord-Hollandse weide waar de melkschapen volop kunnen grazen.

   Afkomst
   De melk voor Twisca is afkomstig van schapenboerderij Westfriesedijk. De naam is afgeleid van de monumentale dijk die de hele regio Westfriesland omsluit met een totale lengte van 137 km. Op het bedrijf lopen 800 melkschapen op 70 hectare land. Dit grote natuurgebied heeft altijd onder invloed gestaan van zilte, waterrijke natuur. Hierdoor is het gras rijker van samenstelling en de melk veel smakelijker! Het voer voor de dieren wordt zelf verbouwd, waardoor ze garant kunnen staan voor de kwaliteit. Een extra inspanning die ze graag doen om hun visie voor dierenwelzijn en gezondheid te kunnen waarborgen!

   Deze jong belegen variant is mild en romig van smaak.

   Tip:
   Twisca is van 100% schapenmelk, dus geschikt voor mensen met koemelkallergie en zeer geschikt als vegetarische vleesvervanger.
  • Specificaties
   • Twisca is een heerlijke smaakvolle Noord-Hollandse schapenkaas, rijk aan vitamines. Deze kaas dankt haar volle, romige smaak aan de hoge vorm (wat zeer gunstig is voor de rijping) maar bovenal aan de Noord-Hollandse weide waar de melkschapen volop kunnen grazen.AfkomstDe melk voor Twisca is afkomstig van schapenboerderij Westfriesedijk. De naam is afgeleid van de monumentale dijk die de hele regio Westfriesland omsluit met een totale lengte van 137 km. Op het bedrijf lopen 800 melkschapen op 70 hectare land. Dit grote natuurgebied heeft altijd onder invloed gestaan van zilte, waterrijke natuur. Hierdoor is het gras rijker van samenstelling en de melk veel smakelijker! Het voer voor de dieren wordt zelf verbouwd, waardoor ze garant kunnen staan voor de kwaliteit. Een extra inspanning die ze graag doen om hun visie voor dierenwelzijn en gezondheid te kunnen waarborgen!

   • Ingrediënten : Gepasteuriseerde schapenmelk (NL), zout, zuursel, vegetarisch stremsel, conserveermiddel: E251, E1105

    Allergenen : Melkeiwit, Lactose, Ei
   • Lichte Schapenkaas met een romige struktuur, 8 weken natuur gerijpt
   • Vet% = 48%
   • Merk : Treurkaas
  • Voedingswaarden

   Voedingswaarden per 100 gram :

   Energie

   1672 KJ (402 Kcal)

   Vet

   32,4 g Waarvan verzadigd 21,6 g
   Enkelvoudig onverzadigd vet 8,2 gr
   Meervoudig onverzadigd vet 2,6 gr

   Koolhydraten

   6 g

   Voedingsvezel

   0

   Eiwitten

   21,6 g

   Zout

   1,8 g

  • Produkt foto's
   • Twisca schapenkaas mild

    Twisca schapenkaas mild

   • Twisca schapenkaas mild

    Twisca schapenkaas mild

   • Twisca schapenkaas mild

    Twisca schapenkaas mild

   • Twisca schapenkaas mild

    Twisca schapenkaas mild